From Strategy and Practice to Organizational Success in Internationalization: A Qualitative Aproach - Biea, Elena Adriana
Kvalitatívna štúdia skúmajúca ako sa strategické konfigurácie B2B, ktoré sú sprostredkované digitálnymi nástrojmi, premietajú do konkurenčnej sily a v konečnom dôsledku do vynikajúcej výkonnosti organizácie naprieč hranicami.