[Právo v marketingu] - Moravec, Tomáš
Recenzia učebnice Právo v marketingu, ktorá predstavuje významný prínos v oblasti právneho vzdelávania so zameraním na marketing. Publikácia vydaná v roku 2023 komplexne a systematicky rieši všetky kľúčové právne aspekty, s ktorými sa môžu marketingoví odborníci a študenti stretnúť.