Factors Determining Buying Behavior on the Organic Food Market in the Visegrad Group Countries-Using Canonical Correlation Analysis - Wojciechowska-Solis, Julia
Spotrebitelia čoraz viac vyhľadávajú ekologické, organické, minimálne spracované potraviny z certifikovaných bio fariem. Nákupné rozhodnutia spotrebiteľov na trhu s biopotravinami sú determinované rôznymi faktormi. Hlavným cieľom článku je identifikovať rozsah a smer viacrozmerných vzťahov medzi frekvenciou nákupu biopotravín a faktormi, ktoré určujú nákupné rozhodnutia. Na tento účel bola vykonaná kanonická analýza.