Země původu [IGO Západní Sahara] – rozsudek Soudního dvora EU C-399/22 - Černý, Michal
Článok sa zaoberá problematikou údajov o pôvode (proveniencii), ktoré súvisia s právom označení zemepisného pôvodu a tradičných označení. Článok komentuje rozsudok Súdneho dvora EÚ C-399/22 (Confédération paysanne) [IGO Západná Sahara]. Okrem toho sa zaoberá vymáhaním práv z označení pôvodu, zo zemepisných označení a aj z IGO (Indication of Geographical Origin) členskými štátmi Európskej únie.