Zahrnuje ochrana zeměpisného označení také překlady? – Rozsudek Nejvyššího soudu Singapuru [2024] SGCA 53 [Parmesan Singapore] - Černý, Michal
Článok sa zaoberá problematikou ochrany označení pôvodu a zemepisných označení proti prekladom. Komentuje rozsudok Najvyššieho súdu Singapuru [2024] SGCA 53 (Fonterra Brands (Singapore) Pte Ltd v Consorzio del Formaggio Parmigiano Reggiano) [Parmesan Singapore]. Článok sa zoberá aj okolnosťami, ktoré sú kľúčové pre ochranu označení pôvodu a zemepisných označení na iných územiach.