E-Commerce Sales of Enterprises in the Context of Covid-19 Pandemic - Dzilská, Zuzana, 1994-
Pandémia COVID-19 bezprecedentne zmenila spôsob podnikania. To, čo sa najprv objavilo ako potreba vzhľadom na zdravotnú situáciu, sa čoskoro stalo novým štandardom pre mnohých jednotlivcov, ako aj podniky. Cieľom tohto príspevku je zistiť, ako pandémia COVID-19 zmenila predaj e-commerce podnikov pôsobiacich na Slovensku. Po prvé, cieľom je zistiť, ako sa vyvíjal objem predaja elektronického obchodu s vypuknutím pandémie a po druhé, skúma a hodnotí sa trend predaja elektronického obchodu po pandémii.