The Financial Quantification of Various Business Programs Aimed at Enhancing Digital Skills - Kocúrová, Nina, 1997-
V dnešnom svete je investícia spoločností do zlepšovania digitálnych zručností svojich zamestnancov kľúčovým faktorom pre obchodný úspech a zlepšenie výkonnosti ľudského kapitálu. Význam digitálnych zručností zdôrazňujú aj mnohé dokumenty Európskej únie. Primárnym cieľom tohto ArKcle bolo navrhnúť firemné vzdelávacie stratégie pre firmy hlavne na Slovensku a v členských štátoch EÚ, ktoré by motivovali zamestnancov k účasti na kurzoch a školeniach zameraných na rozvoj digitálnych zručností. Okrem toho sa zameral na zdôraznenie kľúčových ukazovateľov finančnej výkonnosti, ktoré sú potrebné pre efektívne vzdelávanie zamestnancov.