Work-Life Balance a rozhodovanie v manažmente: skúmanie prepojení na Well-Being, výkon jednotlivcov a podnikovú kultúru - Mišíková, Natália, 1999-
Problematika a vzájomné prepojenie rovnováhy medzi pracovným a súkromným životom, rozhodovaním v manažmente a ich vplyvom na well-being zamestnancov, pracovný výkon a podnikovú kultúru. Tvorba systematického prehľadu literatúry, prostredníctvom ktorého sú analyzované tri hlavné oblasti: prvky manažérskeho rozhodovania a ich vplyv na well-being a work life balance zamestnancov, faktory rovnováhy medzi pracovným a súkromným životom ovplyvňujúce pracovný výkon a význam podnikovej kultúry ako nástroja pre zlepšenie well-beingu a rovnováhy medzi pracovným a súkromným životom. Sprostredkovanie súčasných poznatkov a prehľadu dostupnej literatúry, ktorá skúma uvedenú problematiku a poskytuje odporúčania pre manažérov v oblasti rozhodovania, s cieľom podpory budovania harmonického pracovného prostredia, ktoré odráža napĺňanie potrieb zamestnancov a firemné ciele. Výsledky sú prezentované formou kľúčových bodov a zistení v prehľadných tabuľkách, ktoré môžu slúžiť ako podklad pre ďalší výskum, prípadne praktickú implementáciu.