Účtovné a daňové hľadisko na rezervu na odchodné a odstupné - Mušková, Lea
Pri tvorbe rezervy na odchodné a odstupné je potrebné posúdiť účtovné a zároveň daňové hľadisko. Tento proces zahŕňa nielen finančné plánovanie, ale aj zabezpečenie súladu s existujúcimi právnymi predpismi. Právne predpisy v tejto oblasti sú kľúčové pre zabezpečenie správneho postupovania a minimalizáciu rizika vzniku právnych sporov alebo dodatočných finančných nárokov.