Sick days a ich zavedenie u zamestnávateľa - Mičudová, Tatiana
Zamestnávatelia neustále premýšľajú nad tým, ako prilákať čo najlepších zamestnancov na pracovnom trhu, a preto ponúkajú benefity rôzneho druhu, ako napríklad príspevok na stravovanie vo väčšej miere než ustanovuje legislatíva, poskytovanie rôznych príspevkov na športovanie, kultúru, dovolenku nad rámec toho, čo ustanovuje legislatíva a pod. Tento článok pojednáva o poskytovaní tzv. sick days, čiže voľna na preklenutie nepriaznivého zdravotného stavu zamestnanca zo strany zamestnávateľa, a o tom ako ho môže zamestnávateľ zaviesť.