National Competitiveness in the Sustainability Context - Yu, Tiffany Hui-Kuang
Tento výskum skúma národnú konkurencieschopnosť prostredníctvom rámca Globálneho indexu udržateľnej konkurencieschopnosti (GSCI) a prepája ho s HDP na obyvateľa. Pomocou kvalitatívnej porovnávacej analýzy (fsQCA) analyzuje kauzálnu komplexnosť údajov GSCI. Empirické zistenia poskytujú riešenia pre krajiny s rôznymi úrovňami HDP na dosiahnutie vysokej alebo nízkej konkurencieschopnosti.