Monte Carlo as a Method for Examining of Business Changes in Tourism in Slovakia - Čakanišin, Adrián, 1997-
Modelovanie vývoja zakladania a zatvárania podnikov v sektore cestovného ruchu na základe historických údajov a vplyvu vybraných faktorov.