Konanie o žalobe proti inému zásahu orgánu verejnej správy - Ukropec, Anton
Článok sa zaoberá konaním o žalobe proti inému zásahu orgánu verejnej správy a jeho priebehom, pričom poukazuje tiež na základnú charakteristiku tohto osobitného konania v správnom súdnictve a príslušné rozhodnutia súdov.