Obsah rozhodnutia vydaného obcou a jeho podpisovanie - Hrtánek, Ladislav
Obce vystupujú ako správne orgány a ich rozhodnutia majú právne dôsledky, ale len vtedy, ak sú vydané a podpísané v súlade so zákonom. Článok podrobne vysvetľuje, čo všetko musí rozhodnutie obce obsahovať, kto ho môže podpísať, ako prebieha dokazovanie a čo platí v konaní pred spoločným obecným úradom či pri správe miestnych daní a poplatkov.