External Factors of Business Environment and Family Business: Theoretical Review - Svilāne, Ina
Článok skúma súčasné teórie podnikateľského prostredia a rodinného podnikania a ukazuje, aké vonkajšie vplyvy má podnikateľské prostredie a aký vplyv môže mať na rodinné podniky. Zdôrazňuje teórie, ktoré načrtávajú hlavné vonkajšie faktory podnikateľského prostredia a rôzne aspekty rodinných podnikov. Výsledky by mohli byť významné nielen pre výskumníkov zaoberajúcich sa zákonitosťami podnikania a ekonomiky, ale aj pre podnikateľov a odborníkov, ktorých oblasť činnosti súvisí s podnikaním alebo verejnou správou.