Businesses Innovation & AI: How AI and Analytics Can Encourage Innovation - Mathur, Balafakir Subramanian
Článok sa vyjadruje k odvodzovaniu poznatkov, modelov a vizualizácií založených na údajoch z počítača v rámci vývoja ako k inovačnej analytike. Umelá inteligencia (AI) môže zohrávať kľúčovú úlohu v inovačnom procese tým, že zmení mnohé aspekty inovačnej analytiky. V článku sa zdôrazňujú výhody a obmedzenia využívania umelej inteligencie pri procese rastu. Na záver sa uvádzajú strategické dôsledky a ďalšie zdroje pre vývojových manažérov.