Digitalization, Industry Concentration, and Labor Dynamics: Evidence from CEE Countries - Oleš, Tomáš, 1996-
Táto práca skúma vzťah medzi koncentráciou odvetví, digitalizáciou a výsledkami práce v krajinách strednej a východnej Európy s využitím agregovaných údajov na úrovni firiem z CompNet a EU-KLEMS za obdobie rokov 2005 až 2020.