Can AI Predict Inflation? - Csápai, Ádám, 1996-
Skúmanie presnosti predpovedí rôznych metód strojového učenia. Ukázalo sa, že tieto metódy môžu zlepšiť výkonnosť predpovedí. Zistenia podporujú záver, že naše metódy môžu zlepšiť presnosť predpovedí, ak je k dispozícii relatívne veľký súbor údajov.