University Education and Project Management: A Focus on IPMA Methodology - Horniaková, Veronika, 1990-
Skúmanie integrácie vzdelávania v oblasti projektového riadenia na univerzitách s osobitným zameraním na metodiku Medzinárodnej asociácie projektového riadenia (IPMA). Rámec IPMA zdôrazňuje rozvoj kompetencií naprieč perspektívou, ľuďmi a praxou. Začlenením princípov IPMA do univerzitných osnov študenti získavajú štruktúrované školenie v oblasti projektového riadenia, čím zlepšujú svoje schopnosti riešiť problémy, zamestnateľnosť a adaptabilitu v rôznych odvetviach.