Cryptocurrency and Blockchain Technology Market Analysis: Current Trends and Challenges - Mamarajabovich, Khidirnazarov Azamat
Skúmanie kľúčových trhových trendov, technologického pokroku a regulačných zmien. Zatiaľ čo Bitcoin a Ethereum dominujú trhovej kapitalizácii a inštitucionálnemu prijatiu, menšie kryptomeny vykazujú vysoký obrat a špekulatívnu atraktivitu. Skúmanie základných vlastností kryptomien, vrátane decentralizácie, kryptografickej bezpečnosti, finančnej autonómie a zaoberanie sa kritickými výzvami, ako je regulačná neistota, volatilita trhu a riziká kybernetickej bezpečnosti.