K exekúcii vedenej na nehnuteľnosť zaťaženú záložným právom - Števček, Marek
Cieľom predkladaného príspevku je analýza aspektov exekučného záložného práva viaznuceho na nehnuteľnosti zapísanej v katastri nehnuteľnosti, ako aj parciálnych otázok úzko súvisiacich.