Investícia do chladiacich zariadení sa vráti - Kapitán, Peter
Všeobecný recept na šetrenie je prostý. Ak má človek pocit, že priveľa míňa, jednoducho začne míňať menej a efekt sa zaručene dostaví. Sú však aj oblasti, kde to také jednoduché nie je. Raketovo rastúce ceny energií prinútili nejedného obchodníka opätovne poriadne prepočítať všetky náklady, ktoré ho mrazničky a chladničky v prevádzke stoja. Zmenšovať množstvo spotrebičov v prevádzke sa však na prvý pohľad javí ako krátkozraké riešenie. Omnoho viac predajcovia investujú do nových, zelených a hlavne šetrnejších technológií.