From Challenges to Mastery: Non-native Teachers in Business English and Business Negotiation Courses - Kapráliková, Ivana, 1974-
Skúmanie výziev, ktoré kladie výučba obchodnej angličtiny a obchodného vyjednávania na pedagógov slovenských univerzít, ktorí pôvodom nepochádzajú z anglicky hovoriacich krajín