Determinanty produkcie znalostí na európskych univerzitách - Šimčisko, Juraj, 2000-
Skúmanie funkcie produkcie znalostí európskych univerzít a vzťahu medzi ľudskými zdrojmi, finančnými vstupmi a vedeckým výstupom, meraným akademickými publikáciami.