Comparison of Corporate Social Responsibility Performance of International Companies in Selected Sectors - Donovalová, Alena, 1986-
Daná štúdia využíva zmiešaný výskumný prístup, ktorý integruje kvantitatívne údaje získané z prieskumu s kvalitatívnymi poznatkami získanými prostredníctvom hĺbkových rozhovorov s manažérmi. Primárnym cieľom výskumu je porovnávacia analýza dvoch odvetví: logistiky a informačných technológií s osobitným zameraním na ich prístup k spoločenskej zodpovednosti firiem.