Searching for an Enemy. Populism and the War in Ukraine - Štefančík, Radoslav, 1976-
Populizmus sa stal charakteristickým pre mnohé konkurenčné stranícke systémy vrátane slovenského. Jednou z jeho výrazných funkcií je hľadanie nepriateľa. Tento text vysvetlí, ako slovenskí populisti používajú komunikačné stratégie v kontexte politického diskurzu o vojne na Ukrajine