Editorial: CLIL Beyond the Frontiers - Ní Ríordáin, Máire
Hlbšia analýza metódy CLIL, ktorá sa zameriava na angličtinu ako vyučovací prostriedok. Skúmanie troch kritických oblastí pre efektívny spôsob rozvoja výučby. Návrh integrovať CLIL do gréckeho štátneho vzdelávania na výučbu gréčtiny pre rodených obyvateľov. Prieskum, ako možno CLIL využiť pre iné kurikulárne predmety v bežných triedach v podobne nedostatočne preskúmaných jazykových a kultúrnych kontextoch.