Dynamic Financial Withdrawal Planning from Interest-Bearing Assets - Dudek, Daniel, 1999-
Dynamické programovanie ponúka nástroje na matematický opis účinkov nepretržite vykonávaných procesov. Tvorcovia politík alebo vlastníci procesov v podnikoch by mohli dynamické programovanie využívať na hľadanie optimálneho využitia takýchto procesov. Cieľom tohto článku je ukázať využitie dynamického programovania za účel vytvoreniu plánu pre dynamický výber financií z úročiacich aktív.