Určenie rizikovej skupiny investora fuzzy logikou pri využití európskej regulácie UCITS - Martinus, Richard, 1999-
Článok má za cieľ priniesť presnejšiu klasifikáciu investorov do rizikových skupín, nakoľko tvorba investičného dotazníka fuzzy logikou s využitím európskej smernice ešte doposiaľ nebola implementovaná.