Metódy strojového učenia aplikované pre investičné stratégie - Martinus, Richard, 1999-
Autor v článku poukazuje na výhody a výzvy spojené s používaním strojového učenia v investovaní ako je interpretovateľnosť modelov alebo kvalita dát.