The Importance of Loyalty Programs in CRM - Veselá, Denisa
Článok sa zaoberá témou výskumu a porovnania vernostných programov v spoločnostiach Tesco Stores ČR a.s. a Lidl Česká republika v.o.s. Cieľom je preskúmať vernostné programy v rámci riadenia vzťahov so zákazníkmi a porovnať rôzne prístupy k osvedčeným postupom so zhrnutím zistení. Použité vedecké metódy boli analýza interných dokumentov, analýza vnútorného prostredia vybraných spoločností, metóda pozorovania, dotazníkový prieskum, analýza a klasifikácia údajov, metóda porovnávania, dedukčná metóda a metóda osvedčených postupov.