Detailné porovnanie vybraných aplikácií na podporu tímovej komunikácie využiteľných v pracovnom prostredí - Jurík, Pavol, 1987-
V dnešnom globalizovanom svete sa firmy snažia o väčšie zjednodušenie komunikácie za účelom zvýšenia efektivity a konkurencieschopnosti. Vzhľadom na to sa aplikácie na podporu tímovej komunikácie stali výkonnými nástrojmi na transformáciu spolupráce na pracovisku. Komunikácia je jedným z najdôležitejších faktorov v každom podniku a schopnosť zlepšovať tieto faktory je významná pre rozvoj podniku. Aplikácie na podporu tímovej komunikácie umožňujú komunikáciu v reálnom čase prostredníctvom okamžitých správ, čo umožňuje pracovníkom rýchlo zdieľať informácie. Táto schopnosť je užitočná najmä pri prijímaní operatívnych rozhodnutí a rýchlom riešení problémov. Aplikácie na podporu tímovej komunikácie umožňujú zamestnancom efektívnejšie spolupracovať, tímy pracovníkov môžu zdieľať nápady a riešiť problémy spoločnosti „jedným kliknutím“. Používanie Aplikácie na podporu tímovej komunikácie môže viesť k lepšej výkonnosti a produktivite zamestnancov, pretože ide o efektívnejší spôsob komunikácie v porovnaní so zasielaním a prijímaním emailov. V tomto článku sa zameriavame na porovnanie aplikácií Microsoft Teams, Slack a Google Chat.