Sladké ma rado značku - Kapitánová, Tatiana
Naprieč všetkými kategóriami v súčasnosti cítiť výrazný vplyv zdravšieho životného štýlu. Tento trend sa nevyhol ani segmentu cukroviniek, no je oveľa slabší. Spotrebitelia si sladké radi doprajú, napríklad keď sa chcú odmeniť alebo si zlepšiť náladu. Vtedy snaha o znižovanie množstva prijatých kalórií ustupuje trošku bokom. Zákazníci síce chcú skúšať aj nové chute, ale často ostávajú verní svojim sladkým favoritom a overeným značkám, na ktoré sa môžu spoľahnúť.