Na trh sa derú tretinky - Kapitán, Peter
Slovenský pivný trh je ovplyvnený kombináciou faktorov. Mení sa vkus spotrebiteľov, prebieha neustály vývoj produktového portfólia a netreba zabúdať ani na vonkajšie vplyvy, ako je zavedenie zálohovania. Rastúci záujem o prémiové ležiaky a ochutené pivá, zmeny v nákupnom správaní a dôraz na zážitok pri nákupe predstavujú kľúčové trendy, ktoré budú formovať budúcnosť tejto kategórie. Pivovary, ktoré dokážu pružne reagovať na zmeny a ponúkať kvalitné a inovatívne produkty, majú najlepšie predpoklady na úspech na slovenskom trhu. Očakáva sa, že spotrebitelia budú aj naďalej klásť dôraz na kvalitu, originalitu a zážitok spojený s konzumáciou piva.