The Omnibus Directive Simplification and its Impact to ESG Corporation Management - Dubcová, Gabriela, 1968-
Základný opis riadenia ESG v spoločnostiach a súvisiaceho reportovania ESG sú povinnosťami podľa smernice o podávaní správ o udržateľnosti spoločností, smernice o náležitej starostlivosti o udržateľnosť spoločností a nariadenia EÚ o taxonómii. Vykonávanie riadenia rizík v spoločnostiach pre posúdenie dvojitej významnosti.