Kde má nakupovať vidiek? - Kapitánová, Tatiana
Človek varí večeru a zrazu zistí, že mu chýba cibuľa. Rýchlo na seba hodí kabát a uteká do blízkeho obchodu alebo naťuká v aplikácii donášky potravín, čo potrebuje. Taká je realita vo veľkých mestách. V desiatkach malých obcí si však obyvatelia nemôžu kúpiť základné potraviny v žiadnu hodinu a v žiaden deň. Potravinové púšte trápia slovenský vidiek dlhé roky a štát dosiaľ nepredstavil žiadne komplexné riešenie.