The Impact of the Gender Structure of Employment in the Cultural Industries on the Level of Household Expenditure on Recreational and Cultural Services in European Countries Over the Last Period - Drugda, Kristián, 1998-
Táto práca skúma vplyv rodovej štruktúry zamestnanosti v kultúrnom priemysle na ekonomickú výkonnosť sektora, s osobitným zameraním na úroveň výdavkov domácností na rekreačné a kultúrne služby v európskych krajinách (2015 – 2022). Cieľom výskumu je analyzovať relevantnosť rodovej diverzity ako sektorového faktora pre vývoj prediktívnych modelov ekonomickej výkonnosti a hodnoty podniku v kultúrnom a kreatívnom priemysle.