AI and Its Successful Implementation in Organizational Processes As a Development Stimulus in the Economy of Decoupling - Baziuk, Andriana, 2002-
Úspešná implementácia umelej inteligencie (AI) do organizačných procesov môže slúžiť ako silný rozvojový stimul v rámci ekonomiky oddelenia. Tento proces si vyžaduje cielenú a sústredenú pozornosť. Rozhodujúcim faktorom úspechu sú pracovníci, najmä ich akceptácia AI, jej aktívne využívanie a jej integrácia do všetkých dostupných organizačných aktivít a procesov.