Implementation of Industry 4.0 Elements in Selected Service Sectors - Stovíček, Filip, 1998-
Tento článok skúma, do akej miery malé a stredné podniky (MSP) v slovenských sektoroch reklamy a prieskumu trhu, telekomunikácií a finančných služieb prijali princípy Priemyslu 4.0, ktoré kladú dôraz na integráciu digitálnych technológií do obchodných operácií. Bol použitý zmiešaný prístup, ktorý kombinuje teoretické základy s empirickými údajmi získanými prostredníctvom štruktúrovaného dotazníkového prieskumu. Zozbierané odpovede boli analyzované pomocou štatistických metód s cieľom posúdiť úroveň implementácie Priemyslu 4.0 a identifikovať kľúčové ovplyvňujúce faktory.