Textilní a oděvní průmysl tradiční odvětví plné výzev a šancí - Česal, Jiří
Trendy a aktuálny vývoj textilného a odevného priemyslu v Českej republike. Článok sa podrobnejšie zameriava na vývoj tržieb v sektore, hlavné exportné teritóriá a faktory, ktoré najviac ovplyvnili konkurencieschopnosť textilného a odevného priemyslu na domácom a zahraničnom trhu za posledných desať rokov.