Application of Generic, Convergent and Model Approaches in the Business Environment in Slovakia - Deáková, Stanislava, 1974-
Skúmanie troch hlavných prístupov: generického, konvergentného a modelového v podnikateľskom prostredí na Slovensku a analýza ich aplikácie. Výskum čerpá z existujúcich akademických štúdií, prípadových štúdií a legislatívnych rámcov. Výsledky naznačujú, že slovenské podniky čoraz viac implementujú udržateľné stratégie, ale čelia výzvam súvisiacim s financiami a infraštruktúrou.