How Innovation Plays a Role in Banking and Increases Profitability - Phanum, Umbaruk Kieta
Bankovníctvo sa neustále mení pod marketingovými vplyvmi počas éry obrovského množstva informácií. Kontrola dôležitých špecifík analytických zdrojov, ako sú techniky data miningu, sú pre bankový sektor nevyhnutné. Cieľom je odhaliť cenné informácie z množstva informácií a realizovať lepšie strategické riadenie. Na tento cieľ je dôležitá súčasná analýza existujúcej študijnej problematiky data miningu v bankovníctve. Doterajšie vyhodnotenia sa zaoberajú aplikáciami do roku 2013. Tento článok sa snaží prekonať túto medzeru v tomto skúmaní a poukazuje aj na značný pokrok a najaktuálnejšie implementácie data miningu v bankovníctve. Analýzou trendov, informačných online zdrojov a špecializovaných techník článok poskytuje aj poznatky o nasledujúcom vývoji data miningu v bankovníctve.