Zdanenie príjmov športovcov a športových odborníkov v roku 2025 - Brnová, Miroslava
Novelizácie zákona o športe z roku 2015 schválené v roku 2025 s účinnosťou od 1. 1. 2026, ktoré zahŕňajú daňové úpravy týkajúce sa športovcov, športových odborníkov a sponzorského. Zadefinovanie a zdanenie príjmov športovcov a športových odborníkov – športovci a športoví odborníci v závislej činnosti a nezávislí športovci a športoví odborníci.