Zmeny vo výške náhrad pri použití motorového vozidla od 1. 6. 2025 - Malčeková, Dorota
Článok sa venuje zvyšovaniu súm základných náhrad pri pracovných cestách, ktoré sa budú uplatňovať od 1. 6. 2025 pri využití motorového vozidla. Opatrenie Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR a sumy základnej náhrady. Výpočet základnej náhrady za km od 1. 6. 2025.