Dohoda o pracovnej činnosti na výkon sezónnej práce - Mičudová, Tatiana
Tento článok pojednáva o podmienkach, za ktorých je možné dohodu o pracovnej činnosti na výkon sezónnej práce uzavrieť, a o jej obsahových náležitostiach.