The EU Ecolabel as a Tool for Environmental Sustainability - Richnák, Patrik, 1988-
Hlavným cieľom práce je preskúmať význam a funkciu environmentálnej značky EÚ pri podpore environmentálnej udržateľnosti a jej úlohu v rámci regulačných opatrení Európskej únie.