Tafflerov model prognózovania finančnej situácie vybraných podnikov - Maťašová, Jana, 1999-
Príspevok sa zaoberá praktickou aplikáciou Tafflerovho bankrotného modelu vo vybraných podnikoch, ktoré na trhu poskytujú účtovnícke služby. Cieľom príspevku je využiť Tafflerov model na predikciu finančnej situácie vybraných podnikov. Príspevok bude zároveň analyzovať pomerové ukazovatele, ktoré vstupujú do Tafflerovej rovnice pre prognózovanie finančnej situácie. V závere príspevku bude využitá komparácia vybraných podnikov na základe Tafflerovho modelu.