Výzvy a perspektívy kooperatívneho vyučovania - Pošteková, Beáta
Kooperatívne vyučovanie sa v súčasnosti čoraz viac presadzuje ako efektívna alternatíva k tradičným vyučovacím metódam. Cieľom je predstaviť teoretické, historické a empirické východiská tohto prístupu, analyzovať jeho výhody a slabé stránky, ako aj diskutovať o možnostiach jeho uplatnenia v podmienkach slovenského školstva. Vyzdvihnutá je tiež potreba systematickej podpory učiteľov, metodologických zdrojov a inkluzívneho prístupu.