Náměty ke zdokonalení právní úpravy dokazování v českém trestním řízení - Jelínek, Jiří
Aktuálne otázky dokazovania v českom trestnom pojednávaní. Kritika autora ohľadom trestnej politiky v ČR. Požiadavka na nové legislatívne zmeny v trestnom pojednávaní - napr. aby dôkazom boli len poznatky, ktoré sa dajú overiť vedeckými metódami.