Finanční zpravodajství - Čáp, Jan
Vymedzenie kriminalisticko-taktickej metódy "Finančného šetrenia", ako samostatnej čiastkovej metódy, ktorá nachádza svoje teoretické miesto medzi "zvláštnymi spôsobmi dokazovania". Cieľom autora je apelovať na príslušníkov služby kriminálnej polície a vyšetrovania Polície ČR, ale aj širokú odbornú verejnosť na podstatu detektívnej práce, prácu s informačnými zdrojmi.